Sommermenu

(Sommermenuen serveres fra d. 25. juni 2018)

Snacks

Røgede mandler 45,-

Oliven & pickles 59,-

Charcuterie 99,-

 

Østers

Serveret med skalotteløg, vinaigrette & citron

3 østers 90,-

6 østers 160,-

12 østers 300,-  

Forretter

Tatar

Tatar af dansk okse, rugbrødscrumle, hvedegræs, syltede løg & urter

115,-

 

Nicoise

Lynstegt tun, æg, grillede bønner, sardin emulsion & nye kartofler

½ portion 95,-

1/1 175,-

 

Pulpo

Grillede kartofler, fermenteret hvidløg, jalapenos, agurk & urter

165,-


Spidskålssalat

Soyabønner, confiterede tomater, røgede mandler, avokado & urter

 ½ 75,-

1/1 145,-

 

Grillede Grønne Bønner

Rygeost, tørret høost, rugbrødscrumble & beurre noisette 95,-

 

Hovedretter

Nobis Burger

Brioche bolle, cheddar, bacon, syltede løg & røget mayonaise. Serveret med pommes frites 185,-

 

Dansk Torsk

Puy linser, tomater, kapers, beurre noisette, skalotteløg & porrer

255,-

 

Poussin

Smørstegt levain, romaine salat, bacon & mayonaise

175,-

 

Sirloin Steak

Café de Paris, demi glace & pommes frites 289,-

 

Langoustines

Girolle pasta, karamelliseret fløde, muslinger & æggeblomme

195,-

 

Desserter

Crème Brûlée

Hindbær & vanilje

89,-

 

Chokolademousse

Jordbærsorbet & hvid chokolade

100,-

 

Lemon Curd

m/ krystalliseret hvid chokolade is 

100,-

 

Chokolade Trøfler

Variation af chokolade

65,-