AFTEN MENUKORT

4 retter – 550kr, vin menu 450kr.
6 retter – 750kr, vin menu 650kr.
8 retter – 850kr, vin menu  750kr.
Mulighed for A la carte.

SNACKS

GILLARDEAU-ØSTERS 
med syltet tang, hampolie og kinaradisse

VAFFEL
med grønne tomater, vildsvinebacon og cremet Høost

75kr. for begge

FORRETTER

SALTET HELLEFLYNDER 
med crème fraiche, agurk, dild og sidste års stikkelsbær

                                                            135kr.

CONFITERET ÆGGEBLOMME
med danske kål, syltede svampe, sprød toast med modnet Hodde Christian og svampesauce
135kr.

TATAR AF OKSEINDERLÅR
med bagt rødbede, sidste års solbær, røget marv og tørret oksehjerte
135kr.

NORSKE KAMMUSLINGER
med Oscietra caviar, skorzonerrod, danske æbler, hasselnødder og muslingesauce   
160kr.

NORWEGIAN LANGOUSTINE
med hengemte hybenroser, jordskok, umodne brombær og floral hummerbouillon
160kr.

HOVEDRETTER

HAVTASKE STEGT PÅ BEN
med selleri i teksturer, persille, syltede grønne jordbær og sauce aromatique
220kr. 

GRILLET DANSK GRIS
med BBQ, miniporrer fra Kiselgården, glaskål, granskud, fermenterede hvide asparges, lang pebersauce
200kr.

CANETTE STEGT PÅ BEN 
med hvide løg, estragon, peberod, syltede sennepskorn og andesauc
200kr.

DESSERT OG OST

HØOST med macadamianødder, Nashi-pære, brunet smør og syltede hyldebærkapers
130kr.

BLODAPPELSIN
med friskost og lakrids
130kr.

DANSKE ÆBLER
med kærnemælk, hvid chokolade og jernurt
130kr.

MØRK CHOKOLADE
med Arabica-kaffe og valnødder
140kr.