AFTEN MENUKORT

4 retter – 550kr, vin menu 450kr.
6 retter – 750kr, vin menu 650kr.
8 retter – 850kr, vin menu  750kr.
Mulighed for A la carte.

SNACKS

TÆRTE 
med kartoffel, porre og Bianchetto trøffel

BAKSKULD 
med kammuslingerogn og karse

VAFFEL
med grønne tomater, vildsvinebacon og cremet Høost

100,- for alle tre snacks

FORRETTER

SALTET KAMMUSLING 
med æble, hvide ribs, glaskål og jernurt

                                                                160kr.

CONFITERET ÆGGEBLOMME
med danske kål, syltede svampe, sprød toast med modnet Hodde Christian og svampesauce
135kr.

TATAR AF OKSEINDERLÅR
med ramsløg, æggeblomme, syltede asier og tørret oksehjerte
140kr.

STENBIDERROGN 
med østers, kærnemælk, salatstokke, persille og peberrod    
160kr.

JOMFRUHUMMER
med hengemte hybenroser, jordskok, umodne brombær og floral hummerbouillon
160kr.

HOVEDRETTER

TORSK
med savoykål, kartoffel og muslingesauce med røget torskerogn
220kr. 

GRILLET DANSK GRIS
med BBQ, miniporrer fra Kiselgården, glaskål, granskud og friskostsauce
200kr.

DANSK KYLLING FRA ROKKEDAHL
med selleri i teksturer, løvstikke, grønne jordbær, blanquette og Bianchetto trøffel
220kr.

DESSERT OG OST

OSTEUDVALG 
  3 danske oste med Mirabelle-blommer og sprødt surdejsbrød
140kr.

CITRON
med karamel og mælkechokolade
130kr.

YOGHURT
med honning og havesyre
130kr.

MØRK CHOKOLADE
med kaffe og valnødder
140kr.