Menu


Snacks

Friteret smelt 65,-

Oliven & mandler 75,-

Kroketter 115,-

Charcuterie 115,-

 

Østers

Serveret med skalotteløg, vinaigrette & citron

3 østers 90,-

6 østers 160,-

12 østers 300,-  

Forretter

Tatar

Tatar af dansk okse, sour cream, syltede rødløg & hyldebær

135,-


Spidskålssalat 

Soyabønner, confiterede tomater, røgede mandler, avokado & urter

 ½ 75,-

1/1 145,-

 

Pil Pil

Argentinske røde rejer, chili, hvidløg & persille

145,-

 

Dansk Økologisk Burrata

Olivenolie, tomater & basilikum

155,-


Svenske Svampe

Grillet surdejsbrød, lagret Limskovsost & double cream

145,-

 

Foie Gras

Foie gras Torchon, brioche, æble gelé & citrontimian

225,-

 

Hovedretter

Grillet Dorade

Helstegt Dorade, kapers, citron & beurre blanc

245,-

 

Krogmodnet Rib Eye 300 gr.

Bearnaise, røget marv & håndskærne pommes frites

385,-

 

Andebryst

Kirsebærsky, rødbedesymfoni & karamelisserede løg

275,-

 

Lam

FIlet af lam, ragout & bønner

275,-    

    

Desserter


Crème Brûlée

Hindbær & vanilje

105,-

 

Oste

3 danske oste & tilbehør

105,-

 

Blommer

Arme riddere, vaniljeis & karamelisserede nødder 

115,-

 

Chokolade

Ganache, hvid chokolade, chokoladebrød, mørk chokolade sorbet & dulche de leche

125,-


Petit Four

Chokoladetrøfler & Wienernougat

75,-